Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ) ΕΡΑ ΣΠΟΡ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Μετά τις 15 Δεκεμβρίου (ίσως και νωρίτερα, αρχές του μήνα), το Πρώτο Πρόγραμμα, δεν θα είναι το μόνο ραδιόφωνο της Ελληνικής Δημόσιας Ραδιοφωνίας. Έρχεται και ο δεύτερος σταθμός της μεταβατικής κρατικής ραδιοφωνίας και θα αποτελεί τη συνέχεια της θρυλικής ΕΡΑ Σπορ 101.8. 


Το αθλητικό ραδιόφωνο της ΔΤ όπως γράφει και ο Νίκος Μποζιονέλος στο Media Cafe του Gazzetta. Να δούμε με τι όνομα θα βγει, μόνο. Με τη μουσική ωστόσο και τους μουσικούς ραδιοσταθμούς να αποτελούν προς το παρόν κάτι το ξένο για τους ιθύνοντες του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ούτε Δεύτερο Πρόγραμμα ούτε Τρίτο, ούτε τίποτε... Σε τόσο μεγάλη υπόληψη έχουν άραγε τον πολιτισμό;  


Κατά πάσα πιθανότητα, η έδρα του νέου σταθμού θα είναι το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, το οποίο ήδη, από τις 7 Νοεμβρίου και μετά, πέρασε στην κυριότητα του ειδικού εκκαθαριστή της ΕΡΤ Α.Ε., Γκίκα Μάναλη. Άλλωστε στούντιο στην Κατεχάκη των ΜΑΤ δεν υπάρχουν. Ο ραδιοσταθμός σχεδιάζεται αρχικά να εκπέμψει με 10 περίπου παραγωγούς. Ο Γιώργος Προκοπάκης, ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, επισκέφθηκε πρόσφατα τη ΔΤ και επιβεβαίωσε ότι θα βγει η (όποια) ΕΡΑ Σπορ το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου. Ο πληροφορίες μας τη θέλουν να εκπέμπει ίσως και την 1η Δεκεμβρίου. Θα υπάγεται στο αθλητικό τμήμα της ΔΤ, οπότε επικεφαλής θα είναι εκτός απροόπτου ο Βαγγέλης Ιωάννου.

http://www.e-tetradio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...