Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η Ρανια Θρασκια στον Ifeelkid.gr

Ο πρώτος web radio παιδικός σταθμός Ifeelkid.gr είναι γεγονός , βρίσκεται στον αέρα με 24ωρο πρόγραμμα και έχει ήδη  γίνει στους λίγους μήνες της λειτουργίας του η καλύτερη συντροφιά των παιδιών αλλά και των γονιών τους.


Μια καινούργια συνεργασία υπογράφτηκε  αυτές τις ημέρες και σύντομα  η Ράνια Θρασκιά θα βρίσκεται στον διαδικτυακό αέρα του Ifeelkid.gr

«Αυστηρώς ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για ανηλίκους»
με τη Ράνια Θρασκιά


Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή  για όλη την οικογένεια από  το Ifeelkid.gr , έρχεται για να γίνει η νέα σας αγαπημένη διαδικτυακή συνήθεια!                                                

Μέσα από συζητήσεις με ειδικούς  θα προσπαθούμε  να αντιμετωπίσουμε  οποιοδήποτε  πρόβλημα αφορά στις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής μας, την οικογένειά μας!

Ψυχολόγοι, γιατροί και  εκπαιδευτικοί θα μοιράζονται μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις  τους και θα προσπαθούν να λύνουν όλες τις απορίες μας και να φωτίζουν τους προβληματισμούς μας. Με γνώμονα  την αγάπη μας για τα παιδιά, θα αναζητούμε όλους εκείνους τους τρόπους που θα μας βοηθήσουν  να γίνουμε καλύτεροι γονείς που  μεγαλώνουν χαρούμενα παιδιά!

Επίσης, κάθε εβδομάδα θα έχουμε για εσάς ενδιαφέρουσες  προτάσεις για να περάσουν καλά μικροί και μεγάλοι, θα ακούμε μαζί υπέροχη μουσική και θα διαβάζουμε παραμύθια και ιστορίες που έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν…

 Το μόνο που έχετε  να κάνετε είναι ένα κλικ  στο  www.ifeelkid.gr και θα είστε ήδη στην παρέα μας!

Κάθε  Πέμπτη στις 16.00, σας  περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις  και δώρα!

 «ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ  ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ» με τη Ράνια Θρασκιά, στο ifeelkid.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...