Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ: «Αντιδημοκρατική η συμπεριφορά της συγκυβέρνησης»

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Αντιδημοκρατική και φασιστική χαρακτήρισαν την συμπεριφορά της συγκυβέρνησης οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ζακύνθου, με αφορμή την εισβολή των ΜΑΤ τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.

Ο προϊστάμενος της ΕΡΑ Ζακύνθου, Γιάννης Κολυβάς, και οι δημοσιογράφοι, Μαρίνα Μάντζιου και Σάκης Νέγκας, κάλεσαν τον κόσμο να αντιδράσει δυναμικά απέναντι στα όσα γίνονται, δεδομένου ότι διακυβεύονται κεκτημένα δικαιώματα όλων των πολιτών και όχι μόνο κάποιες θέσεις εργασίας.


«Τα όσα γίνονται στην ΕΡΤ αποδεικνύουν περίτρανα ότι αυτή η κυβέρνηση μόνο με τα ΜΑΤ μπορεί να επιβάλλει τη μνημονιακή της πολιτική, τρομοκρατώντας τους πολίτες. Επί πέντε μήνες είμαστε σε κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που λαμβάνουν. Ο πολύς ο κόσμος είναι απαραίτητο να αντιληφθεί ότι αυτός ο αγώνας δεν γίνεται για να διατηρηθούν κάποιες θέσεις εργασίας. Το κλείσιμο της ελεύθερης ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, είναι ουσιαστικά η φίμωση των πολιτών. Αυτό προσπαθούμε να αποτρέψουμε. Η ΕΡΑ Ζακύνθου παραμένει ανοιχτή και θα… πέσει τελευταία. Είμαστε εδώ για διαφυλάξουμε τη δημόσια ενημέρωση. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, δεδομένου ότι μόνο με μαζική αντίδραση θα ανατραπεί αυτό το καθεστώς που βιώνουμε. Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε αυτό, τόσο το καλύτερο για όλους μας» τόνισαν.


www.imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν αρκεί να μην είναι υβριστικά ή.. διαφημιστικά !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...